- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی

گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی ، با فرمت ورد 37 صفحه

مرتب و منظم ، فونت B Yagut

 

بخشی از متن و عناوین گزارش :

مقدمه

فصل اول

آشنايي با فعاليت هاي شرکت توليدي تک ماکارون

محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزشهاي غذايي فراوان و مغذي مانند هيدرو کربنها پروتئين مواد معدني و ويتامين هاي مختلف به جهت بهره بدن از سيستم پيشرفته بدون نياز به دسترسي کارگران و دخالت در توليد بهترين شرايط توليد ماکاروني را هم جهت با ديگر کشورهاي جهان فراهم مي آورد . توليد اسپاگتي د اين واحد به صورت اکسترودر انجام ميشود که در ظرف مدت 20 ثانيه مخلوط خمير آماده ،‌ تحويل پرس و شکل گيري در قالب مورد نظر خواهد بود به دليل استفاده از اين سيستم بي نظير از رشد انواع باکتري ها و قارچها در مرحله خميري جلوگيري به عمل آمده که اين امر بر اساس استانداردهاي تغذيه اي جهاني بسيار با اهميت است .

شرکت تک ماکارون با توليد پيشرفته ماکاروني ، نقش کليدي عظيمي را در راه خودکفايي کشور ايفا مي کند .

ماکاروني به شکله اي مختلف کوتاه يا بلند و فراورده هاي ويژه با بالاترين کيفت قابل انطباق با استانداردهاي جهاني مورد قبول و با استفاده از خطوط توليد مدرن ،‌توليد مي گردد .

ماکاروني به عنوان پلي بين واحدهاي صنعتي و بخشهاي تحقيقاتي در ايران عمل مي نمايد

اين واحد با بهره گيري از متخصصين مجرب ،‌ همواره تلاش مي کند تا به افزايش بهره وري فعاليت ها ، ايجاد نو آوري تکنولوژيکي ،‌ توليد و عرضه ممحصولات جديد و در نتيجه ارائه خدمات علمي و تخصصي به ساير واحدهاي دست اندر کار توليد ،‌ گامي مهم در راستاي اهداف عاليه شرکت تک ماکارون بر دارد

 

شماي کلي مراحل توليد آرد   :

 

PRE CLEANING                                                            

       INTAKE*                                          

نخ گير (‌الک دوار )‌                                              

آهن يابي                                                          

باسکول                                                         ‌

الک بوجاري                                              

سيلو هاي گندم خشک                              

CLEANING                                        

سيلو هاي گندم خشک                              

باسکول

الک بوجاري (extra )

شن گير ( کمبيناتور )‌

تريور (‌سياه دانه گير )‌

پوست گير

*تست رطوبت

نم زن (1700 ليتر / ساعت )

*سيلو هاي خواب اول

نم زن (850 ليتر / ساعت )‌

*سيلو هاي خواب دوم

شن گير نهايي

آهن ربا

پوست گير

نم زدن

*خواب سوم

باسکول

آهن ربا

والس اول

الک ها - تايفون پيوري فاير

*محصول نهايي

2x10 تن در ساعت

مراحلي که با علامت ستاره *  مشخص شده اند نقاط کنترل و نمونه برداري مي باشند

 

۳-آزمونهای مربوط به بسته بندی :

دستور العمل کنترل کيفی سلوفن :

کنترل کيفی کارتن :

۳-۵- ازمونهای ميکروبی :

شناسايی ميکرو ارگانيسم های بيمار زای آب ورودی :

هدف اين آزمون ارائه روشهای ارزيابی ميکرو ارگانيسم ها سطوحی که در تماس با ماکارونی هستند می باشند .

مراحل انجام کار :

 

3-3- شرح ازمونهاي کنترل کيفي

  • الک کردن
  • اندازه گيري لعاب :
  • اندازه گيري خاکستر :

اندازه گيري گلوتن با دستگاه گلوتن ايندکس

اندازه گيري گلوتن خشک :

 

  فصل سو م

شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمايشگاه تک ماکارون

تعيين روش نمونه گيری و چگونگی اجرای آن

  • نمونه برداری از آرد :
    • نمونه برداری محصول نهايی :
      • نمونه برداری از کاروتن سلوفان و چسب 

۲-۳ ) شرح دستگاههای مورد استفاده در آزمايشگاه

دستگاههای مورد استفاده شامل :

رطوبت سنج سريع

دستگاه اندازه گيری پروتئين

دستگاه آب مقطر گيری

دستگاه اتو کلاو

بن ماری

انکوباتور

Ph متر

الک

ترازو ۰.۰۱

ترازو ۰.۰۰۱

آسياب

دستگاه هضم يا کلدال

گلو ترک

 

بررس خط توليد :

2- 1 مواد خشک اوليه

  • آرد :

2-3- ترکيب مواد خشک با آب و بتا کاروتن

2-4- قالب زني

شستشوي قالبها

2-6- بسته بندي :

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,100 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
karamozi-tak-makaron_208749_9956.zip43.3k





گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان