- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال گزارش كار بازديد از كارخانه پاليده ( تولید همبرگر )
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش كار بازديد از كارخانه پاليده ( تولید همبرگر )

گزارش كار بازديد از كارخانه پاليده ( تولید همبرگر و فرآورده های گوشتی ) ،با فرمت ورد ،قابل ویرایش ، 12 صفحه

بخشی از متن و عناوین:

مقدمه

فراورده هايي كه تحت عنوان برگر شناخته مي شوند نقش عمده اي در تغذيه و تنوع غذايي مردم دارند. گوشت كه از تركيبات اصلي اين فراورده ها مي باشد يكي از اجزاي مهم غذايي انسان به شمار مي رود گوشت داراي ارزش غذايي بالايي بوده و مصرف آن مقدار زيادي از احتياجات بدن به تركيبات تغذيه اي را تامين مي كند.گوشت از نظر اسيدهاي آمينه ي ضوري منبع بسيار خوبي از پروتئين باكيفيت بالاست. به علاوه در گوشت ويتامينهاي ب كمپلكس واملاح به ويژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد. محصولات گوشتي كه داراي انواع بسيار متنوعي هستند در تغذيه وتنوع غذاي مردم نقش قابل ملاحظه و عمده اي دارند. همانطور كه ذكر گرديد اين فراورده ها از نظر تغذيه اي به دليل تركيب كاملتر اسيدهاي آمينه ي آنها از گوشت خالص ارزش پروتئيني بالاتري دارند. برگرها علاوه بر ويژگي هاي گوشت داراي مزاياي زير هستند:

  • هزينه نهايي محصول توليد شده اين فراورده ها نسبت به گوشت پايين بوده و توانايي دسترسي طبقات كم درآمد به اين محصول بيشتر است.
  • در فراورده هاي برگري به دليل استفاده از انواع متنوع مواد اوليه حيواني و پروتئيني (گوشت،كازئين،شير خشك، روغن،پروتئين سويا،گلوتن،تخم مرغ و....)در اين محصولات، برگرها يكي از كاملترين غذاها به شمار مي روند.

همبرگر

تعريف: همبرگر عبارت است از مخلوطي از گوشت حيوانات حلال گوشت مخصوصاً گاو و گوسفند كه مي تواند حاوي مقاديري از پروتئين گياهي ،سيب زميني، تخم مرغ وانواع ادويه جات و سبزيجات باشد كه به وسيله ي دستگاه مكانيكي مخصوصي به شكل مدور(گرد) تهيه شده و در بين كاغذهاي مومي مخصوص و به وزن معمول 100 گرم به صورت منجمد عرضه مي گردد.

خط تولید همبرگر

ويژگيهاي فرآيند،نكات فني وشرايط عملياتي:

مواد اولیه اصلی:

ماشين آلات و تجهيزات اصلي)فرآيندتوليد،آزمايشگاه وتعميرگاه):

گيوتين:

دستگاه همبرگر زن:

بسته بندي همبرگر

شستشوي ماشين آلات

همبرگر كم چربي

روش توليد همبرگر كم چربي

كباب لقمه

فرمولاسيون كباب لقمه

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 945 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
karkhaneye-hamberger_201240_8288.zip378.1k





گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان

گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان که محصولات سوسیس و کالباس و کباب لقمه و همبرگر را دارد با فرمت ورد قابل ویرایش و با تعداد صفحه 33 ، با فونت Bzar  و حاشیه بندی و فونت منظم بخشی از عناوین و متن : مقدمه: گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی حیوانی محسوب می شود.غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند و اسیدهای آمینه ضروری برای بدن نظیر هیستیدین، ایزولوسین ، لوسین، متیونین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,785 تومان

گزارش بازدید از خط تولید تن ماهی

گزارش بازدید از خط تولید تن ماهی یک گزارش کوتاه 4 صفحه ای ، تایپ شده و با فرمت ورد ، این گزارش به همراه تصاویری از سالن خط تولید و اتوکلاوهای صنعتی است ، کمک دهنده ای است در تکمیل گزارشات بازدید از کارخانه تولید تن ماهی قسمتی از متن : توليد ماهي : ماهي مورد استفاده براي تن ماهي : ماهي هوور مسقطي است ( شيبه شيريني مسقطي و لوزي شكل است ) كه ماكرل نيز به آن گويند ، ماهي هوور نوع خطي نيز داريم كه به دليل تيره بودن رنگ و طعم نامطلو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان