- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال گزارش کاراموزی اداره آب و فاضلاب
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی اداره آب و فاضلاب

گزارش کاراموزی اداره آب و فاضلاب استان گلستان ، فرمت ورد 46 صفحه

 فهرست :

فصل اول :آشنایی با اداره آب و فاضلاب استان گلستان
1-1    مقدمه ............1
1-2    موقعیت جغرافیایی استان...............4
1-3    سیمای منابع...................6  
1-4    نمودار سازمانی.....................7
1-5    تاریخچه و موضوع شرکت...............8
1-6    سرمایه شرکت........................9
1-7    ارکان و استراتژی شرکت...................10
1-8    اهداف و عمده فعالیت های اداره کل.............11
1-9    مأموریت و وظایف شرکت............13
1-10    اهم وظایف و مأموریت ها................14
1-11    اهداف دور نمای ترسیم شده با توجه به رسالت و مأموریت های شرکت.......14
1-12    اطلاعات عمومی شرکت آب و فاضلاب...............17
1-13    جدول وضعیت نیروی انسانی و روند حرفه ای شدن............18
1-14    انجام فعالیت های کیفی آب از ابتدای تأسیس شرکت.............19
1-15    نمای فعالیت های انجام شده شرکت..........19
1-16    طرح های ملی اجرا شده در استان.............20
1-17    طرح های اجرا شده قبل از انقلاب............20    
1-18    طرح های اجرا شده بعد از انقلاب............21
1-19    فعالیت های اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ بهینه مصرف...........22
1-20    حوزه بهره برداری................23
1-21    طرح های تحقیقاتی اجرا شده...............24
1-22    پروژه های در دست اجرا................24
1-23    فعالیت های انجام شده در راستای اجرای طرح تکریم...............24
1-24    برنامه سال 86.................26

فصل دوم : اهداف وعملکرد بخش های مختلف شرکت
2-1  معاونت برنامه ریزی و بهبود کیفیت...............27
2-2 اهداف و برنامه های کیفی معاونت برنامه ریزی..................27
2-3 بودجه..............28
2-4 واحد خدمات و انفورماتیک......................29
2-5  نمودار ساختار اطلاعاتی..............30
2-6 کمیته تشکیلات.......................32
2-7 تحقیقات و واحد کیفیت....................33
2-8 شرح وظایف بخش هایی که در دوره کارآموزی در آنها فعالیت نموده ام................34

فصل سوم : شرح عملکرد و آشنایی با نرم افزار کلی اداره آب و فاضلاب
3-1 تشریح برنامه کاربردی اداره آب و فاضلاب استان گلستان................41
3-2 ساختار کلی برنامه......................41
3-3 شرح عملکرد..................42
3-4 هفته اول.......................42
3-5 هفته دوم و سوم.............42
3-6 هفته چهارم و پنجم..............43

 

مقدمه

بی شک یکی از نعمت های بی شماری که خداوند جهان آفرین در اختیار مخلوقات خود نهاده و بقا و تداوم آنها را بر آن قرار داده است ، آب مایه حیات و سرزندگی می باشد که همواره از ضروریات زیست همه موجودات این کره خاکی اعم از نبات و حیوان بوده است . بطوریکه هر جا نهری وجویباری یا برکه ای وجود داشته گیاهان مختلف در آن روئیده و جانوران در آن ماوا گرفته اند. همچنانکه انسان ها نیز از دیر باز همواره در نقاطی مسکن گزیده اند که به آب دسترسی داشته باشند. به این ترتیب آبادیها، روستا ها وشهر ها بتدریج پدید آمدند و با افزایش جمعیت و عدم دسترسی به نهرها و جویبارها ، انسان ها در یافتند که با حفر چاه می توانند آب موجود در منابع زیرزمینی را استخراج نمایند و مورد استفاده قرار دهند . به موازات رشد و توسعه فرهنگی ، انسان ها از جنبه های  اقتصادی و صنعتی نیز پیشرفت نمو ده و با ایجاد و توسعه صنایع مختلف با تولید فاضلاب های گوناگون ، به آلوده سازی محیط زیست خود بویژه آب پرداخته اند ، بطوریکه همواره این آلودگیها مشکلاتی را به وجود آورده و گاهی موجب بروز اپیدمی های خطر ناک در جوامع مختلف شده است که جان میلیون ها انسان را گرفته است و در واقع مصائب بوجود آمده توسط انسان همواره گریبانگیر خود آنها گردیده است.

و حال با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز فراوان به منابع آب و محدود بودن منابع از یک طرف و آلاینده های موجود در محیط از طرف دیگر و توجه انسان به اهمیت سالم بودن آب مصرفی در تامین سلامتی و پیشگیری از بیماری های گوناگون سبب شده است که تلاش هایی در جهت تعیین کیفیت مناسب آب ، بویژه آب آشامیدنی در نقاط مختلف جهان انجام شود ، که در نتیجه این مطالعات در قرن گذشته ، تعیین روش های مناسبی در بررسی کیفیت میکربی و شیمیایی آب و مسائل موجود آن بر اساس شاخص های مختلف می باشد.

در این میان بخاطر آنکه عوامل میکربی در مدت زمان کوتاهی قادر به تاثیر گذاری و به مخاطره انداختن سلامت انسان بوده و به سرعت انتشار می یابند، ضروری به نظر میرسد که سالم بودن آب مصرفی از نظر میکربی در صدر مطالعات شاخص های تعیین گردیده تا بر مبنای وجود یا عدم وجود آنها بتوان کیفیت آب مورد نظر را تعین نمود.

مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد و در حال حاضر با بهره گیری از علوم گوناگون روش های بسیار دقیق و پیشرفته ای چون ploy meraz chain reaction (pcr)   و تکثیر ژنوم در بررسی دقیق تر میکروارگانیسمها مورد استفاده قرار می گیرد.


با تاسیس شرکت آب وفاظلاب استان گلستان از تاریخ 15/10/76 و جدا شدن از آب و فاظلاب مازندران و آنجایی که بحث کیفیت اهمیت زیادی دارد واحدی به نام کنترل کیفیت و آزمایشگاه در شرکت بوجود آمده که فعالیت های خود را در زمینه بهداشت آب بطور مستمر و رسمی از ابتدای تشکیل آغاز نموده است .

توليد آب به عنوان عنصر اصلي و مايه حيات مستلزم سرمايه گذاري و صرف هزينه است و عدم اختصاص اعتبار لازم 2براي توليد آب سالم و دفع صحيح فاضلاب, هزينه زيادي را بطور مستقيم در راستاي بهداشت جامعه, دارو و درمان, افزايش تخت هاي بيمارستاني, شيوع بيماريهاي واگيردار و بطور غير مستقيم كاهش بهره وري و توان كاري جامعه را فراهم مي آورد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,150 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
k-ab-golestan_1045199_8708.zip133.4k





گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان