- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال پاورپوینت ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی ، 43 صفحه اسلاید ساده برخی عناوین اسلایدها : زیست شناسی و میکروبیولوژی ترکیب مولکولی انواع سلولها ساختمان میکروب غشاء سیتوپلاسمی (غشاء داخلی) متابولیسم باکتری عوامل مؤثر در رشد باکتریها قارچ ها مخمرها ساختمان ساختاری تولید مثلی اسپور غیر جنسی قارچ های مهم ویروس ها ژنتیک میکروبها عوامل جهش زا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,575 تومان

پاورپوینت در مورد ویتامین ها و منابع انها

پاورپوینت در مورد ویتامین ها و منابع انها ، 12 صفحه اسلاید شامل ویتامینهای زیر : b1 - b2 -b3 -b6 -b9-b12-c ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

پاورپوینت فساد ميكربي مواد غذايي

پاورپوینت فساد ميكربي مواد غذايي ، 23 صفحه اسلاید برخی عناوین : ميكروبيولوژي مواد غذايي فساد ميكربي مواد غذايي Micobial Food Spoilage فساد ميكربي شير، گوشت و ماهي تركيبات شير اجزاء شير فلور ميكربي شير خام ورود ميكرب به شير خام از طريق تجهيزات انتقال و نگهداري شير فرآوري حرارتي شير خام بار ميكربي شير فرآوري حرارتي شده نوع ميكربها در شير پاستوريزه انواع فساد ميكربي در شير پاستوريزه گوش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان

پاورپوینت نقش آنزیمهای باکتریهاي لاكتيكي درپروتئوليز پنیرطی رسیدن

پاورپوینت نقش آنزیمهای باکتریهاي لاكتيكي درپروتئوليز پنیرطی رسیدن، 34 صفحه اسلاید عناوین کلی : واكنشهاي اساسي رسيدن پنير : گلیکوليز لیپولیز پروتئولیز   چند تا عناوین دیگر اسلایدها : منابع پروتئولیز کننده در پنیر تركيبات اصلي سيستم پروتئوليتيك باكتريهاي لاكتيكي پروتئینازهای باکتریهای لاکتیکی لاكتوسپين انواع لاکتوسپین سیستم های انتقال پپتیدازها و....... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,625 تومان

پاورپوینت بررسی اقتصادی احداث کارخانه‌ی لبنیات

پاورپوینت بررسی اقتصادی احداث کارخانه‌ی لبنیات (شـیـر، بستنی، پنیر، مـاسـت ، کره ، کشک  ،خـامـه ) 30 صفحه اسلاید ( پاورپوینت دارای حالت انیمیشنی و جلوه ها است برای تماشای درست باید حالت فول تصویر در نظر گرفته شود و با موس کلیک شود ) عناوین کلی : انتخاب محصول معرفی محصول بررسی بازار همراه با جداول و تصاویر و تعاریف و محاسبات مربوطه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,150 تومان

پاورپوینت در مورد تولید بیسکویت برای رشته صنایع غذایی

پاورپوینت در مورد تولید بیسکویت برای رشته صنایع غذایی ، 28 صفحه اسلاید ساده تعریف بیسکویت § بیسکویت از کلمه لاتین Bis coctus  نان دوبار پخته شده گرفته شده است ، محصولات پخته شده، خشک و خنک می شود و مورد مصرف قرار گیرد. امروزه بیسکویت را محصولی مقاوم ،شیک ، رژیمی، غذای کودکان و مناسب برای همه افراد می دانند که از آرد(عمدتاً آرد گندم ) تولید شده و بر حسب نوع بیسکویت و کیفیت آن دارای ر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان

پاورپوینت تکنولوژی تولید مالت از جو

پاورپوینت تکنولوژی تولید مالت از جو ، 40 صفحه اسلاید مقدمه : •مالت سازی روش قدیمی تبدیل دانه های جو که از مقادیر زیادی نشاسته تشکیل یافته انذ به مواد یا محصولی غنی از آنزیم با خاصیت ایجاد کنندگی طعم و رنگ می باشد . کاربرد مالت در صنایع غذایی می باشد . سایر موارد کاربرد مالت تقریباً جزئی می باشد.فرایند مالت سازی شامل جوانه زدن کنترل شده دانه های جو و سپس خشک کردن آن ها می باشد جو به عنوان ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,200 تومان

پاورپوینت خط تولید کنسرو لوبیا

پاورپوینت خط تولید کنسرو لوبیا، 30 صفحه اسلاید همراه تصاویر بخشی از متن : مقدمه : žدر صنعت غذا ، فرايند توليد امري نسبتا از پيش تعريف شده بوده و توليد كننده نقش خاصي در اتنخاب آن ندارد و لذا نقش آن ايجاد شرايطي براي دقت عمل در اجراي صحيح فرايند مي باشد . از طرف ديگر اداره نظارت بر مواد غذائي وزارت بهداشت و همچنين موسسه استاندارد ، نظارتهاي مستقيم و مستمر براي واحدهاي توليد كننده مواد غذائي اعما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان

پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ، 44 صفحه اسلاید 38 صفحه مفید ( متن صفحات اولیه پاورپوینت )   تاريخچه كنسرو كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ كردن گرفته شده است. تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود. اصل كنسروكردن مواد غذايي:    براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان

پاورپوینت مراحل تولید کشمش

پاورپوینت مراحل تولید کشمش ، 22 صفحه اسلاید با بک گراند کشمشی بخشی از متن : کشمش خریداری شده از باغ دار و کشاورز پس از ورود به کارخانه درچهار مرحله ،تولید و بسته بندی می شود. دستگاه های کارخانه بایستی تماما از نو استیل باشند چون همیشه در تماس با آب و مواد اکسید کننده اند. با تغیرات جزئی خط تولید کشمش میتوان از آن برای تولید و بسته بندی برگه زردآلو نیز استفاده کرد. فهرست مراحل تولید : • ...

توضیحات بیشتر - دانلود 840 تومان
تعداد صفحه(8):