- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال رشته صنایع غذایی
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهي

گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهي پونل ، با فرمت ورد 14 صفحه پروژه بنده در مورد كارخانه تن ماهي پونل مي باشد . كه واقع در استان گيلان ،30 كيلومتري شهرستان انزلي شهري به نام پونل مي باشد . شركت پونل يكي از هفت شركت زنجيره اي pounel group است كه فعاليت خود را از سال 68 آغاز كرده و در ابتدا با پرورش شاه ميگو و سپس با توليد كنسرو خوراك ، كنسرو ماهي در روغن زيتون ، كنسرو رژيمي ، كنسرو ماهي در روغن آ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

گزارش كارآموزي (كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي)

گزارش كارآموزي  (كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي)، فرمت ورد، 19 صفحه مقدمه: كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي زيرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوي است، كه داراي ظرفيت پائين تري نسبت به كارخانه اصلي مي باشد و در محدوده جدايي ازكارخانه اصلي واقع شده. اين كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوي است و در شهرك صنعتي مشهد در خانه 1 واقع شده است. توليدات اين كارخانه شامل سس مايونز، سس كچاپ انواع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان

جزوه تایپی میکروبیولوژی عمومی

جزوه تایپی میکروبیولوژی عمومی ، به صورت کامل همراه با تصاویر و جداول و همه انچه برای تدریس لازم است ، با فرمت pdf  وتعداد صفحه 210 عیب : عدم فهرست ، اما دارای فصل بندی منظم و تصاویر رنگی و جداول و ... است که برخی از کتابها اسکرین شات گرفته شده و برخی از کتابهای الکترونیکی خارجی اورده شده است   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,150 تومان

جزوه دستنویس اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی دکتر شاهدی

جزوه دستنویس اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی دکتر شاهدی جزوه دستنویس اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی دکتر شاهدی ، 71 صفحه با فرمت pdf توجه : دستنویس است پس باید به خواندن دستخط دیگران عادت داشته باشید و به نظرم یکم بدخطه ، نمونه دستخط در تصویر کناری نگاه کنید می توانید تصویر را ذخیره و بزرگ کنید ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

جزوه میکروبیولوژی مواد غذايي برای رشته ي صنايع غذايی

جزوه میکروبیولوژی مواد غذايي برای رشته ي صنايع غذايی ، با فرمت pdf  وتعداد صفحه 51   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

جزوه صنایع فراورده های گوشتی

جزوه صنایع فراورده های گوشتی ، 33 صفحه با فرمت pdf همراه با اشکال و مناسب جهت ارائه برخی عناوین : تردی:(tenderness عواملی در میزان بافت پیوندی گوشت موثر می باشند كه عبارتند از: فرآیند کشتار و بازرسی بهداشتی در خط گاوی یک کشتارگاه صنعتی: مراحل کشتار گاو: مراحل کشتار طیور عمل آوری گوشت: برای اینکه فرآورده گوشتی با کیفیت مطلوب مصرف کننده تهیه کنیم چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهیم تاثیر هر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

جزوه تکنولوژی روغن

جزوه تایپی تکنولوژی روغن 53 صفحه با فرمت pdf  مخصوص رشته صنایع غذایی غیر قابل ویرایش   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

جزوه تایپی ازمایشگاه قند

جزوه تایپی ازمایشگاه قند مربوط به درس تکنولوژِی قند رشته صنایع غذایی با فرمت pdf  و تعداد صفحه14 شامل موارد : اشنایی با دستگاه پلاریمتر تعیین افت و سر برداری صحیح چغندر قند عیار سنجی چغندر قند تعیین درصد قند و درجه خلوص شربتهای قندی و انواع شکرها تعیین خاکستر شکر و شربت های قندی اندازه گیری اسیدیته , قلیاییت و آهک کل در شربت های قندی تعیین قند انورت   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

جزوه تایپی اصول مهندسي 2 صنايع غذايي

جزوه تایپی اصول مهندسي 2 صنايع غذايي ، 52 صفحه با فرمت pdf برخی عناوین : انتقال حرارت فرایند حرارتی رطوبت سنجی انتالپی سیالات انواع پروانه ها توان لازم برای همزنها خوردگی محافظت و جلوگیری از خوردگی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

جزوه تایپی تکنولوژی کنسرو رشته صنایع غذایی

جزوه تایپی تکنولوژی کنسرو رشته صنایع غذایی ، با فرمت pdf  34 صفحه غیر قابل ویرایش برخی عناوین : تاریخچه کنسروسازی اصول کلی کنسرو ماهی اثر ph اثر حرارت میکروارگانیسمها بسته بندی کنسروسازی ابزیان مراحل تهیه کنسروماهی روشهای نگهداری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان
تعداد صفحه(34):