- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

مقاله جامع در مورد بسته بندی

مقاله جامع در مورد بسته بندی ، با فرمت ورد ، 103 صفحه مقاله کاملی است ، که برای رشته صنایع غذایی هم مناسب است   برخی از عناوین مهم مقاله : مقدمه : ضرورت توجه به بسته بندی مواد غذایی گذر بسته بندی فرهنگ بسته بندی بسته بندی و سلیقه مصرف کننده : عوامل مؤثر در طراحی و تولید ارزش سیستم خط تولید PET در صنعت نوشیدنی کاربرد مواد اولیه بسته بندی در مایکروویو بسته بندی عبور دهنده امواج م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,730 تومان

مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی

مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی از جمله تبخیر ، تقطیر ، خنک کننده ها ، خشک کن ها ، با فرمت ورد 27 صفحه مقاله دارای مطالب خوبی است گزیده ای از متون : تبخیر حالتی از جوشش است که در آن محلولی که از ماده حل شده غیر فرار و حلال فرار تشکیل شده است تغلیظ می شود. حلال در بیشتر تبخیر کننده ها آب است.با بخار شدن قسمتی از حلال که بر اثر آن محلول غلیظ لیکور بدست می اید تبخیر انجام میشود. فرایند های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,680 تومان

مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی

مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی ف با فرمت ورد ، 18 صفحه مناسب جهت کمک در نوشتن کاراموزی و گزارشکار بازدید و مقاله و کنفرانس   فهــــــرســــت روغنهای خوراکی............................1 هیدروژناسیون................2 تقسیم بندی اسیدهای چرب و یا روغن ها ..............3 اسیدهای چرب امگا........................5 وظایف چربیها در بدن .........................5 روغن های جایگزین......... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,260 تومان

غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی

غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی ، با فرمت ورد 7 صفحه صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید تخم مرغ وجود دارد. در رویکرد عمومی، تخم مرغ به عنوان یک کنسرو طبیعی و غنی از پروتئین، انواع ویتامین ها و املاح معدنی مطرح می باشد که برای مصرف کنندگان همواره قابل دسترس، ارزان قیمت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

مقاله: نگهداري سيب در سردخانه

مقاله: نگهداري سيب در سردخانه برای صنایع غذایی ، با فرمت ورد 23 صفحه   مقدمه آئين كار نگهداري سيب در سردخانه هدف دامنه كاربرد اصول روش نگهداري سيب برداشت جور كردن و درجه بندي بسته بندي انتقال به سردخانه طرز عمل در سردخانه كنترل سيب‏ها در سردخانه پيوست شماره 3 ـ كنترل آتمسفر در سردخانه   مقدمه سيب يكي از قديمي‏ترين ميوه‏هايي است كه بشر از دير باز شناخته و مورد استفاده قر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,260 تومان

مقاله : درجه بندي تخم مرغ ها:

مقاله : درجه بندي تخم مرغ ها ، با فرمت ورد 14 صفحه درجه بندي تخم مرغها بر حسب كيفيت و ظاهر پوسته، سفيده و زرده تعيين ميگردد: 1-درجه AA 2-درجه A: 3- درجه B: 4- درجه C: سايز تخم مرغها: نگهداري و خريد تخم مرغ: نحوه جدا كردن زرده و سفيده: نحوه زدن و فرم دهي سفيده : فرم دهي به زرده: آب پز كردن تخم مرغ: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

مقاله :پنیر پروسس و جانشینها برای صنایع غذایی

مقاله :پنیر پروسس و جانشینها  برای صنایع غذایی ، با فرمت ورد 41 صفحه   مقدمه فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,785 تومان

مقاله : بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

مقاله : بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ، با فرمت ورد ، 41 صفحه   مقدمه پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است . استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است . 1 ـ هدف و دامنه كاربرد 2 ـ تعاريف و اصطلاحات 3 ـ ويژگيها 4 ـ بسته ‏بندي 5 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,680 تومان

مقاله :استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی

مقاله :استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد ، 9 صفحه ، با فونت B Zar   چکیده:   نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیه‌ای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود. در این حالت توان به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف

مقاله استفاده از طيف‌سنجي رامان براي بررسي غيرمخرب پارامترهاي کيفي ميوه گوجه‌فرنگي

مقاله استفاده از طيف‌سنجي رامان براي بررسي غيرمخرب پارامترهاي کيفي ميوه گوجه‌فرنگي ، با فرمت ورد برای صنایع غذایی ، 10 صفحه     چکیده    تنوع و فراوانی پارامترها و ویژگی های کیفی محصولات کشاورزی، مهمترین دلیل توسعه انواع روشهای غیر مخرب بوده است. در سالهای اخیر دید ماشین، روشهای اپتیکی چون اسپکتروسکوپی رامان، NMR و NIR ، انتشار صوت، روش فراصوت و غیره، در حال گسترش و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(8):