- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

آيين كار نگهداري انگور در سردخانه

مقاله : آيين كار نگهداري انگور در سردخانه ، ورد 24 صفحه   فهرست مطالب آيين كار نگهداري انگور در سردخانه مقدمه هدف دامنه كاربرد اصول روش نگهداري انگور وسايل و مواد لازم برداشت ـ درجه‏بندي و بسته‏بندي طرز عمل در سردخانه جلوگيري از فعاليت قارچ‏ها پيوست شماره1   پيشگفتار آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخاانه تهيه و تدوين شده و در ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

مقاله : مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

مقاله : مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ، با فرمت ورد 42 صفحه   مقدمه بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد . با عنايت به اين که مواد بسته بندي توسط ماشين هاي مختلف فرايند مي شوند بنابراين خواص ديگري نيز بايد داشته باشن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,890 تومان

مقاله : مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

مقاله : مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون ، 17 صفحه ورد   مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 1 ـ هدف: هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏ بندي , نشانه ‏گذاري , نمونه ‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,260 تومان

آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن

آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن ، ورد 10 صفحه   پيشگفتار آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ 68/8/30 مورد تائيد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 840 تومان

عنوان تحقیق : آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

عنوان  تحقیق :  آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي  در سردخانه  ، ورد 9 صفحه   فهرست مطالب هدف و دامنه كاربرد آماده سازي گوجه فرنگي بسته بندي بارگيري در وسايل ترابري مجهز به  تجهيزات سرمازا يا سردخانه شرايط بهينه در طي ترابري با وسايل نقليه مجهز به تجهيزات عملياتي كه بايد طي نگهداري و در پايان آن و همچنين در  وسايل ترابري انجام شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

مقاله با عنوان : استاندارد

مقاله با عنوان : استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئين کار بهداشتی" با فرمت ورد 41 صفحه   بخشی از متن : پيش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئين کار بهداشتی" که توسط کميسيون های مربوط تهيه و تدوين شده و در پنجاه و دومين جلسه کميته ملی استاندارد ميکروبيولوژي و بيولوژي مورخ 6/11/82 مورد تصويب قرار گرفته است، اينک به استناد ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,680 تومان

مقاله : تكنولوژي توليد و عوامل مؤثر و دخيل در توليد گوشت سفيد (مرغ)

مقاله : تكنولوژي توليد و عوامل مؤثر و دخيل در توليد گوشت سفيد (مرغ) ، ورد 12 صفحه هدف آنچه در اين طرح بدان پرداخته مي شود تكنولوژي توليد و عوامل مؤثر و دخيل در توليد گوشت سفيد (مرغ) و در نهايت برآورد قيمت تمام شده يك كيلو گرم گوشت مرغ مي باشد كه اميد است با عنايت خداوند بتوانيم به درستي از عهده انجام آن برآييم. عوامل مؤثر عبارتند از: 1-ساختمان 2- وسايل و تجهيزات 3- آب ، برق،سوخت 4- هزينه كا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

گزارش و مقاله دوغ برای رشته صنایع غذایی

گزارش و مقاله دوغ برای رشته صنایع غذایی ، ورد 11 صفحه   دوغ نام گونه‌ای نوشیدنی لبنی است. دوغ نوشیدنی ایرانی است که برای تهیه ی آن باید ابتدا ماست ترش را با همزن خوب هم زد سپس مقداری آب و نمک به آن اضافه کرد. سپس یکی از مواد زیر را به آن اضافه کرد : ۱- نعنا ۲- عرق نعنا ۳- پونه. سپس خوب باید هم‌زده و در یک شیشه نوشابه یا هر ظرفی که بتوان درپوش آن را خوب سفت کرد قرار داد. سپس دوغ را ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف

پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)

پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) ، ورد 9 صفحه پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)   تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند كه براي افزايش عمر نگهداريشان، از اشعه استفاده مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف

مقاله :انواع شیرین کننده از جمله رژیمی برای رشته صنایع غذایی

مقاله :انواع شیرین کننده از جمله رژیمی برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 17 صفحه انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند. شيرين کننده ها در مواد غذايي قند ها شیرین كننده های كم كالری مخلوط شیرین كننده های كم كالری الكل های قندی شیرین كننده ها و سلامتی زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي شیرین کننده ها آسپارتام(قند رژیمی) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان
تعداد صفحه(8):