- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

مقاله : روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی

 مقاله : روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی، با فرمت ورد 18 صفحه فهــــــرســــت : روغنهای خوراکی......1 هیدروژناسیون......2 تقسیم بندی اسیدهای چرب و یا روغن ها ..........3 اسیدهای چرب امگا........5 وظایف چربیها در بدن .......5 روغن های جایگزین.....6 مراحل فرآوری و استخراج روغنهای نباتی........7 فساد روغنها......8 نحوه نگهداری روغنها...........8 نقطه دود ..................9 عوام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 840 تومان

استانداردهای آب معدني طبيعي

استانداردهای  آب معدني طبيعي ، با فرمت ورد 12 صفحه بخشی از متن: پيش گفتار استاندارد آب معدني طبيعي – ويژگيها نخستين بار در سال 1364 تهيه شد. اين استاندارد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تأييد كميسيون هاي مربوط براي اولين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در چهارصد و هفتاد و هفتمين جلسه كميته ملي استاندارد خوراك و فرآورده هاي كشاورزي مورخ 14/11/83 تصويب شد. اينك اين استاندارد به استن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقيق خشك كن ها برای درس اصول نگهداري مواد غذايي

تحقيق خشك كن ها برای درس اصول نگهداري مواد غذايي ، فرمت ورد 21 صفحه خشك كنها: خشک کن های تصعیدی ( انجمادی) مقدمه خارج نمودن رطوبت از محصولات غذایی ، یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری آن هاست. با کاهش محتوای رطوبت محصولات غذایی تا مقادیر خیلی کم، امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت دیگر واکنش های مخرب نیز به طور چشم گیری کاهش می یابد. علاوه بر نگه داری ، آبزدایی، جرم و حجم آن را به میزان قاب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

معرفی GMP و HACCP و دیگر استانداردها

معرفی GMP  و HACCP و دیگر استانداردها ، فرمت PDF  ، تعداد صفحه 13 عدد و استانداردهای : ISO 22000 استاندارد بین المللی ISO22002: گواھینامه بین المللی مدیریت کیفیت ( ISO 9001 ) استانداردISO 14001 تاریخچه استانداردھای سری ISO14001 17025 ISO / IEC ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

مقاله در مورد ژلاتین در صنایع غذایی

مقاله در مورد ژلاتین ، فرمت ورد 30 صفحه گزیده ای از متن و عناوین معرفی: ژلاتین غذایی دارای تاریخچه ی طولانی و موفق بوده است در زمان های قدیم به عنوان یک چسبنده ی بیولوژیکی از آن استفاده می شد و در گذر زمان به کارخانه های صنعتی و کاربرد های گوناگون توسعه داده شد.حدود 8000 سال قبل غار نشینان در خاورمیانه قادر به تولید از بافت حیوانات بودند.3000سال بعد از آن مصریان باستان به عملکرد آن کاملا آگاه ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,470 تومان

مقاله استارترهای محصولات لبنی برای صنایع غذایی

مقاله استارترهای محصولات لبنی برای صنایع غذایی ، ورد 18 صفحه عناوین : استارترهای محصولات لبنی با مصرف برخی مواد توسط میکروارگانیزم و تبدیل آن به مواد دیگر ( که میکروارگانیزم این عمل را به منظور رشد و بقا و تولید مثل خود انجام می دهد ) تغییراتی در محل رشد آنها رخ می دهد : به عنوان مثال زمانی که باکتری های خاصی که تحت عنوان باکتری های اسید لاکتیکی ( LAB=Lactic acid bacteria ) در شیر رشد کنند قند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 945 تومان

مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی

مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی ، ورد 23 صفحه عناوین مقاله : میکروبیولوژی گوشت های تازه تیره، خشک و سفت ویژگی های گوشت های تیره، خشک و سفت تاثير pH فساد هوازی فساد بی هوازی شرایط بی هوازی فساد گوشت ماهی و طیور نتیجه گیری   ايجاد طعم در گوشت و فرآورده‌هاي گوشتي مقدمه منابع طعم و مزه‌ي گوشت مواد فرار حاصله از ليپيدها مواد فرار حاصل از واكنش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,260 تومان

مقاله : برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

مقاله : برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی ، ورد 15 صفحه   برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی توصيف فرآورده: بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد. اين بر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

مقاله در مورد ضررهای نوشابه

مقاله در مورد ضررهای نوشابه ، ورد 14 صفحه  ( توجه فایل پاورپوینت مقاله نیز در سایت وجود دارد ) نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

عوامل فيزيكي نگهداري ميوه‏ها و سبزيها در سردخانه و روش اندازه‏گيري آنها

مقاله : عوامل فيزيكي نگهداري ميوه‏ها و سبزيها در سردخانه و روش اندازه‏گيري آنها، ورد 19 صفحه فهرست مطالب تعاريف عوامل فيزيكي نگهداري ميوه‏ها و سبزيها در سردخانه و روش اندازه‏گيري آنها مقدمه هدف و دامنه كاربرد درجه حرارت رطوبت نسبي جريان هوا   پيشگفتار استاندارد شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني ميوه‏ها و سبزيجات تهيه و تدوين شده در بي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 945 تومان
تعداد صفحه(8):