- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

مقاله : محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع غذایی

مقاله : محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 5 صفحه بخشی از متن :   1-محدوده های پروتئینی : بازدارنده های آنزیم پروتئاز – محدود کننده تریپسین و کیموتریپسین محدود کننده های پروتئینی در منابع گیاهی خصوصا گلومها وجود دارند . سویای خام حاوی عناصری است که منابعی برای تریپسین در امر شکستن ژلاتین می گردد . سویا یکی از منابع غنی پروتئین گیاهی است و حاو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان 420 تومان 20% تخفیف

مقاله : فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی

مقاله : فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی ، با فرمت ورد 8 صفحه بخشی از متن : امروزه ، مقبولیت و مصرف فرآورده های پروبیوتیک در کشورهای جهان به ویژه اروپا، ایالات متحده و ژاپن رواج چشمگیر یافته است، طوری که بیش از 90 فرآورده غذایی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم ها در سرتاسرجهان تولید می شود،بیش از 53 فرآورده لبنی پروبیوتیک درژاپن به مصرف می رسد. بیشتر ماست های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

مقاله : بهينه سازي شرايط توليد ژلاتين از ضايعات ماهيان استخواني

بهينه سازي شرايط توليد ژلاتين از ضايعات ماهيان استخواني استان خوزستان ، با فرمت ورد 15 صفحه چكيده ژلاتين ماده پروتئيني است كه اهميت خاصي در صنايع غذايي، دارويي، صنعتي و پزشكي دارد. به ويژه در صنايع غذايي در تهيه مارمالادها، ژله ها، شيريني جات و بستني كاربرد داشته و به آساني در بدن جذب شده و حتي به هضم ساير مواد غذايي از طريق تشكيل امولسيون كمك مي نمايد. هدف از اين تحقيق، استفاده بهينه از مواد ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

تحقیق : ویتامینها

تحقیق : ویتامینها ، با فرمت ورد 22 صفحه بخشهایی از متن : مقدمه ویتامین‌ها ترکیبات آلی هستند که به مقدار خیلی جزئی برای متابولیسم مواد غذایی و اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو و تندرستی ضرورت دارند. تغذیه ناقص و رژیم غذایی نامناسب سبب کمبود یا فقدان یک یا چند ویتامین می‌شود و به بیماریهای مختلف مانند بری بری و پلاگر می‌‌انجامد. ویتامینها سبب تسهیل دگرگشت (سوخت و ساز بدن)، اسیدهای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان

بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان ، با فرمت ورد 13 صفحه ( بخشی از : پیشگیری از اتلاف نان و سایر مواد غذایی) بخشی از مقاله : چكيده اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر ، با فرمت ورد 10 صفحه بخشی از متن: تعريف: عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود. جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس: 2- جستجوی فرمل: شيری که به آن فرمالين اضافه شده باشد در موقع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

مقاله : رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی

مقاله : رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 10 صفحه بخشی از متن و عناوین : کاربرد در صنایع غذایی تأثیرمواد مطبوع کننده خوراک بر روی برنامه های محدودیت غذایی تأثیر طعم دهنده های خوراک برروی کیفیت تخم مرغ و گوشت آنتي اكسيدانها کافئین خواص کافئین خواص شیمیایی منابع کافئین میزان کافئین موجود در مواد غذایی خواص درماني و غذايي پياز(1 ( فسفریک اسید مزایای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

مقاله : اصول پایه در طراحی بسته بندی

مقاله : اصول پایه  در طراحی بسته بندی ، 56 صفحه با فرمت ورد بخشهایی از متن و عناوین : طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: روشی برای حفاظت محتویات بسته عامل موثری بر قیمت گذاری محصول بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند. بخشی از خود محصول این مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,150 تومان

استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداري)

استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداري) ، با فرمت ورد 10 صفحه پيش گفتار 1- هدف ودامنه كاربرد 2- مراجع الزامي . 3- اصطلاحات وتعاريف 4- شرايط برداشت محصول 5- سردكردن پس ازبرداشت 6- ترابري 7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 8- نگهداري درسردخانه 9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه 10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي پيش گفتار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق : آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی

تحقیق : آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی ، با فرمت ورد 9 صفحه بخشی از متن : آسپرژیلوس : آسپرژیلوها گستردگی زیادی دارند. بسیاری از آنها در فساد مواد غذائی و بعضی از آنها در تهیۀ برخی مواد غذائی دخالت دارند. راپروفنل در سال 1965 ، هیجده گروه از آسپرژیلوسها و 132 گونه را شناسائی کردند، ولی در اینجا فقط به تعدادی از آنها اشاره خواهد شد. آسپرژیلوس رپنس که یکی از گونه های مهم گروه آسپرژیلو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان
تعداد صفحه(8):