- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

تحقیق : پروتئین

تحقیق : پروتئین ، با فرمت ورد 14 صفحه بخشی از متن و عناوین : پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

انواع شیرین کننده های رژیمی

انواع شیرین کننده های رژیمی ، با فرمت ورد 20 صفحه عناوین : انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول كه شامل "فروكتوز"، "سوربيتول" و "مانيتول" مي باشند، حاوي كالری هستند و بنابراين مصرف آنها بايد حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنين مصرف زياد سوربيتول و مانيتول به علت عدم جذب كامل ددر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت

بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت ، با فرمت ورد 17 صفحه خلاصه : ميكروارگانيسمها يكي از عوامل كاهش دهنده مدت زمان نگهداري محصولات غذايي هستند . از آنجايي كه پوششهاي پلاستيكي گوشتهاي بسته بندي شده در حين حمل و نقل و نگهداري دچار آسيب ديدگي مي شوند و اين آسيب و پارگي پوششها موجب افزايش آلودگي مي گردد . ضروري به نظر مي رسد براي بررسي ميزان تاثير ...

توضیحات بیشتر - دانلود 945 تومان

آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه

آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه ، با فرمت ورد 15 صفحه فهرست مطالب : مقدمه هدف دامنه كاربرد تعاريف و اصطلاحات برداشت نگهداري شرايط بهينه نگهداري ساير فرايندهاي نگهداري پيوست ب   بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد آئين كار نگهداري گلابي در سردخانه نخستين بار در سال 1353تهيه گرديده است، براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني مربوطه براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 840 تومان

آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها

آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها ، با فرمت ورد 22 صفحه فهرست مطالب : هدف دامنه كاربرد تعاريف اثرات نشت گاز بر پايه ميزان غلظت گاز آمونياك 5- نشت گاز آمونياك اثرات زيست محيطي ناشي از نشت آمونياك اصول پيشگيري از نشت گاز آمونياك روش مقابله با نشت آمونياك آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها 1- هدف هدف از تدوين اين استاندارد، تعيين آئين ك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

تحقیق : تهیه و تولید ماست خانگی

تحقیق : تهیه و تولید ماست خانگی ، با فرمت ورد 6 صفحه تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر  این دام تهیه می کرده اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای 43 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان 420 تومان 20% تخفیف

آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي

آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي ، با فرمت ورد 23 صفحه فهرست مطالب: آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي هدف و دامنه كاربرد تعريف‏ها و اصطلاح ها طبقه بندي انواع سردخانه‏ ها ساختمان سردخانه تاسيسات و تجهيزات ايمني و پيشگيري از حريق ايمني بهداشت و نگهداري     1 ـ هدف و دامنه كاربرد در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

جز به جز سازی روغن

جز به جز سازی روغن ، 7 صفحه با فرمت pdf ( غیر قابل ویرایش ) عناوین : جزء به جز سازی روغن کیفیت کل مراحل شرایط فرایند تکنولوژی هزینه عملیات نمودارها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق : مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی

تحقیق : مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 7 صفحه بخشی از متن : تحقیقات جدید نشان می دهد می توان با مصرف انواع مغزها به ویژه مغز بادام، حافظه و قدرت تمرکز را تقویت کرد. پژوهشگران چینی با تحقیقاتی بر دو هزار فرد بالغ دریافتند افرادی که در رژیم غذایی آنان ماده معدنی سلنیوم به اندازه کافی وجود ندارد، در مقایسه با افرادی که مقادیر کافی از این ماده را مصرف می کنند ازنظر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

مقاله در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی

مقاله در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 6 صفحه بخشی از متن : یافتن كسى كه مزه شیرین را دوست نداشته باشد كار سختى است. در واقع تصور مى شود كه تمایل انسان به شیرینى ها یك سازگارى اساسى براى بقا بوده است. هنگامى كه به نوزادان طعم هاى اساسى گوناگون یعنى شیرینى، شورى، تلخى و ترشى را ارائه مى دهیم آنها شیرینى را انتخاب مى كنند. دانشمندان معتقدند این ترجیح ممكن است یك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان
تعداد صفحه(8):