- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

تحقیق :مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

تحقیق :مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون ، با فرمت ورد 17 صفحه بخشی از متن :   1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

مقاله : کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع

مقاله : کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع ، با فرمت ورد 28 صفحه بخشی از متن و عناوین : خلاصه: كاتاليزگرها موادي هستند كه سرعت واكنش‌هاي شيميايي را افزايش مي‌هند ولي در واكنش مصرف نمي‌شوند. كاتاليزگرها چه در كاربردهاي صنعتي وچه در فرآيندهاي بيولوژيكي اهميت بسياري دارند زيرا در واكنشهاي صنعتي لازم است كه سرعت واكنش به طريقي مثلاً استفاده از كاتاليزگرها افزايش داد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

تحقیق : آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن

تحقیق : آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن ، با فرمت ورد 10 صفحه بخشی از متن : پيشگفتار آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ 68/8/30 مورد تائيد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق : آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

تحقیق : آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي  در سردخانه ، با فرمت ورد 9 صفحه بخشی از متن : فهرست مطالب: هدف و دامنه كاربرد آماده سازي گوجه فرنگي بسته بندي بارگيري در وسايل ترابري مجهز به تجهيزات سرمازا يا سردخانه شرايط بهينه در طي ترابري با وسايل نقليه مجهز به تجهيزات عملياتي كه بايد طي نگهداري و در پايان آن و همچنين در وسايل ترابري انجام شود   آئين كار نگهداري و ترابري گوجه ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق : کودها، سموم و میوه‌هایی که می‌خوریم

تحقیق : کودها، سموم و میوه‌هایی که می‌خوریم ، با فرمت ورد 14 صفحه بخشی از متن : انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت‌های خوراکی گیاه ذخیره می‌شود آیا تا به حال میوه‌ای خورده‌اید که مزه‌اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان‌تان حس کنید؟ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق : سرکه سيب

تحقیق : سرکه سيب ، ورد 12 صفحه بخشی از متن و عناوین : خواندنيهايی درباره و سرکه امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار گيرد ... سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

مقاله : رنگها در صنایع غذایی

مقاله : رنگها در صنایع غذایی ، با فرمت ورد 31 صفحه بخشی از متن و عناوین : رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,575 تومان

تحقیق : رنگ ها در صنایع غذایی

تحقیق : رنگ ها در صنایع غذایی ، با فرمت ورد 13 صفحه بخشی از عناوین و متن : قرن هاست که به مواد غذايی و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اينکه روش توليد رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبيعي حيوانی, گياهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذايي حاوی رنگ, اشتها را تحريک کرده و لذت خوردن غذا را افزايش می دهد. همچنين به سهولت می توان نشان داد که رنگ, اهميت زيادی در احساس عطر و ط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 630 تومان

توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها

توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها ، با فرمت ورد 34 صفحه فهرست : مقدمه انواع سبزي 1-2 پياز و اقسام آن 2-2 موسير و اقسام آن 3-2 نعنا ع و اقسام آن 4-2 تره و اقسام آن 5-2 تره تيزك و اقسام آن 6-2 جعفري و اقسام آن 7-2 ريحان و اقسام آن 8-2 گشنيز و اقسام آن 9-2 شنبليه و اقسام آن 3- روش توليد انواع سبز ي خشك 4- حداقل تجهيزات مورد نياز براي توليد پودر سير و پياز 5- توليد برگه م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,890 تومان

اصول و مراحل طراحي سامانه «HACCP» در خط توليد رب گوجه فرنگي

اصول و مراحل طراحي سامانه «HACCP» در خط توليد رب گوجه فرنگي ، با فرمت ورد 6 صفحه   پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از: 1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و ... ) 2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان 420 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(8):