- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال مقاله ها و تحقیق ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

تحقیق جامع در مورد دوغ کره

تحقیق جامع در مورد دوغ کره برای رشته مهندسی صنایع غذایی ، با فرمت ورد 87 صفحه چكيده دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد. دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصوصاً در دهة اخير مبن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,675 تومان

مجموعه بی نظیر مقالات و تحقیقات رشته صنایع غذایی

مجموعه بی نظیر مقالات و تحقیقات رشته صنایع غذایی ، شامل چند صد تحقیق و مقاله مفید برای رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی ( با فرمتهای قابل ویرایش ورد و PDF ) لیست ریز قسمتی از فایلهای موجود در این پکیج بی نظیر ( همه در یکجا و یک فایل ): کلیه فایلها 151 فایل ( فایل صفحات اینترنتی خود شامل چند ده تحقیق است ) فایلهای با فرمت قابل ویرایش ورد : فایل ورد صفحات اینترنتی سایتها در مورد ص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

تحقیق : تکنولوژی تولید خیارشور

تحقیق : تکنولوژی تولید خیارشور ، با فرمت ورد 8 صفحه بخشی از متن : تکنولوژی تولید خیارشور: Cucumber Pickle Caning  خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور درواقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن وتخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن میکروارگانیسم های ناخواسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک می باشد که توسط گروه هایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

تحقیق : ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)

تحقیق : ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي) ، با فرمت ورد 25 صفحه بخشی از متن : فهرست مطالب: هدف دامنه كاربرد اصطلاحات و تعاريف ويژگيهاي حلب ورق براي ساخت قوطي ويژگيهاي قوطي فلزي معايب قوطي نشانه گذاري بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي مقررات عمومي كه نخستين بار در سال 1355 تهيه گرديد براساس پي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,575 تومان

مقاله : اثر ميزان چربی شير بر رشد و فعاليت باكتري هاي آغازگر و كيفيت ماست معمولی

مقاله : اثر ميزان چربی شير بر رشد و فعاليت باكتري هاي آغازگر و كيفيت ماست معمولی ، ورد 13 صفحه دارای منابع و یک صفحه خلاصه انگلیسی بخشی از متن مقاله : چکيده اثر ميزان چربي شير در سطوح 1، 5/2 و 4% بر رشد و فعاليت باكتريهاي آغازگر در طي زمان تخمير و خصوصيات بافتي و حسي نمونه هاي ماست با ماده جامد کل 11% بررسی شد. صفات مورد بررسي در حين تخمير شامل ‍pH ، اسيديته و تعداد باکتريهای آغازگر ( استرپ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 840 تومان

تحقیق : بهداشت و ایمنی مواد غذائی

تحقیق : بهداشت و ایمنی مواد غذائی ، با فرمت ورد 19 صفحه بخشی از متن : 1-بهداشت مواد غذايي چيست ؟ رعايت اصول و موازين بهداشتي يا انجام يكسري اعمال در كليه مراحل تهيه و توليد ، حمل و نقل ، نگهداري ، فروش و مصرف مواد غذايي در جهت كاهش دادن آلودگي فيزيكي، شيميايي و بيو لوژيكي را تا حدي كه براي سلامتي انسان زيان آور نباشد، بهداشت مواد غذايي مي گويند .   2-امنیت غذایی چیست؟ دسترسی همه مرم درت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 945 تومان

تحقیق : كدكس غذايي

تحقیق : كدكس غذايي ، با فرمت ورد 6 صفحه متن: - تعريف كدكس كدكس در لغت بمعناي آيين نامه،مقررات،نشانه و آليمانتاريوس به معناي مواد غذايي مي باشد . كدكس عبارت است از جمع آوري وتطبيق بين المللي استاندارد هاي مواد غذايي و ارايه آن به شكل واحد . تاريخچه تشكيل كميسون كدكس غذايي در يازدهمين كنفرانس FAO در 1961 و شانزدهمين اجلاس جهاني WHO در 1963تشكيلات جديدي تحت عنوان كميسيمو آيين نامه مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان 420 تومان 20% تخفیف

مقاله در مورد استانداردهاي غذايي

مقاله در مورد استانداردهاي غذايي ، با فرمت ورد 73 صفحه بخشهایی از متن و عناوین : ) استانداردهاي غذايي استاندارد سابقه بسيار طولاني داشته و بشر اوليه با الهام از پديده هاي طبيعي مانند گردش ايام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگي خود را استاندارد مي كرده است. استانداردها در سطوح مختلفي تدوين مي شوند از جمله سطح استانداردهاي بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,675 تومان

مقاله درباره انواع عسل و فواید ان

مقاله درباره انواع عسل و فواید ان،فرمت ورد،25 صفحه فهرست: عسل وفواید آن عسل گل آفتابگردان عسلهاي تک گل (يکنواخت ) عسل گل جعفری عسل گل آویشن عسل گول گون عسل گل سیاه دانه عسل گل کنار عسل گل مرکبات ضد باکتری و قارچ عسل گل یونجه عسل گل گشنیز اثرات ضد باکتري و ضد قارچي اثرات ضد اسهال اثرات عسل در ترميم زخم و بهبود التيامات اثرات ضد سرفه و خلط آور اثرات تغذيه اي درمان بيماري هاي کليو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,313 تومان

تحقیق : نقش بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)

تحقیق : نقش بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده) ، ورد 7 صفحه بخشی از متن : لزوم ايجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس توليدي كارخانجات، نقش پيدايش شكل و روش خاصي در ارائه آن به مصرف‌كنندگان مي‌باشد. بدين صورت كه اجناس توليدي مي‌بايست در جهت استانداردهاي خاص مصرفي حركت كرده و آن چيزي نيست مگر سلايق فردي و عامه‌پسند. لذا حجم وسيع از اجناس مصرفي به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان 420 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(8):