- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال گزارش کار آزمایشگاه ها
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

تعريف و تعیین عیار پروتئين شیر

تعريف و تعیین عیار  پروتئين شیر ، با فرمت ورد 11 صفحه تعريف عیار پروتئين: اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان

آزمایش ترشی فلفل برای درس عملیات صنايع غذايي

آزمایش ترشی فلفل برای درس عملیات صنايع غذايي ، فرمت ورد 4 صفحه مقدمه : ترشی انداختن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت از غذاهاست که ماده غذایی مورد نظر را داخل محلول آب نمک و یا سرکه که هر دو PHپایین داشته و حالت اسیدی دارند قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد غذایی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده غذایی خود دارای آب کافی باشد، تنها اضافه نمودن نمک برای تهیه تر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 525 تومان 420 تومان 20% تخفیف

گزارشکار آزمایشگاه درس تکنولوژی کنسرو

گزارشکار آزمایشگاه درس تکنولوژی کنسرو ، برای رشته صنایع غذایی، فرمت ورد شامل آزمایشات: اندازه گیری فاکتور های دوخت و آزمون های مربوط به لاک ورق قوطی ها ، 7 صفحه پوست گيري ، 3 صفحه مربا هويج ، 6 صفحه آنزیم بری ، 3 صفحه تولید خیارشور ، 8 صفحه کنسرو ماهی ، 10 صفحه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,050 تومان

گزارشکار ازمایشگاه غلات برای صنایع غذایی

گزارشکار ازمایشگاه غلات برای صنایع غذایی ، ورد 15 صفحه   شامل مباحث:   مبنای بازاریابی گندم:   افت گندم رطوبت گندم : در نقاط مرطوب بیشتر رطوبت گندم حدود 14 ٪ و در نقاط خشک حدود 8 ٪ است. وزن هکتو لیتر : وزن هکتو لیتر گندم در شرایط متفاوت کاشت و داشت و گونه های مختلف متغیر است و در بیشتر موارد بین kg 55- 35 است.       گندم یا هر غله ای را از نظر چند فاکتور بررسی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

دانلود گزارش کار ازمایشگاه میکروبیلوژی

دانلود گزارش کار ازمایشگاه میکروبیلوژی ، با فرمت ورد ، برای رشته صنایع غذایی شامل :   عنوان آزمایش: جستجوی M.O های بی هوازی در خاک(کلستریدیوم ها) 7 صفحه عنوان آزمایش: جستجوی سالمونلا در فرآورده های گوشتی 5 صفحه آلودگی آب 4 صفحه عنوان آزمایش: شناسایی باکتری مجهول 12 صفحه عنوان آزمایش: شمارش میکرو ارگانیسم به روش تهیه رقت شیر 8 صفحه عنوان آزمایش: تست IMViC صفحه5 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف

دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی

گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، شامل آزمایشهای زیر : عنوان آزمایش: اندازه گیری درصد رطوبت و مقدار خاکستر ذرت (7 صفحه ) عنوان آزمایش : اندازه گیری درصد پروتئین (5 صفحه ) عنوان آزمایش : اندازه گیری درصد چربی و اسیدیته ی سرکه (5 صفحه ) عنوان آزمایش :اندازه گیری درصد فیبر غذا به روش Weende وآزمون های کیفی قند (8 صفحه ) عنوان آزمایش : ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی

گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی شامل ازمایشات زیر :   پلاریمتری يا تعيين درجه انحراف شربت رقيق اسيديته قلياييت اهک تعيين افت و سر برداري صحيح چغندر قند تعییم مقدار خاکستر عیارسنجی چغندر قند   شامل 6 فایل pdf  در مجموع 20 صفحه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی

گزارش کارهای آزمایشگاه درس لبنیات 2 که شامل ازمایشهای زیر میباشد :   اندازه گيري چربي محصولات لبني اندازه گيري پروتئین محصولات لبني تشخصی تقلب در شیر تازگی و کهنگی شیر تست هاي تعيين كيفيت و تازگي شير تعيين قدرت و استحكام لخته ورابطه ي آن با پارامترهاي موثر اندازه گيري دانسيته ي شير   شامل 7 فایل ورد قابل ویرایش بامجموع تعداد حدود 11 صفحه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

دانلود آزمایش تولید کلم شور برای عملیات صنایع غذایی

 آزمایش تولید کلم شور برای درس عملیات صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 6 صفحه عناوین : مقدمه : تخمير فرآيندي است كه طي آن انرژي از اکسیداسیون ترکیبات آلی ، مثل کربوهیدرات با استفاده از  پذيرنده الکترونی درونی كه معمولا يك تركيب آلي است ، بدست مي آيد . اين فرايند در مقابل تنفس سلولي است كه الكترونها به پذيرنده هاي خارجي الكترون مانند اكسيژن از طريق زنجيره انتقال الكترون، د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

آزمایش تولید کمپوت سیب برای درس عملیات صنایع غذایی

تولید کمپوت سیب است و تولید دوغ به صورت ازمایش ، با فرمت ورد قابل ویرایش، تعداد صفحه 6 عدد،با فونت منظم و حاشیه بخشی از عناوین و متن: مقدمه : بشر از دیرباز در آرزوی این بوده که مواد غذایی حیوانی و گیاهی اضافی خود را برای مواقع نیاز نگهداری کند ولی در موارد بسیاری این امکان وجود نداشت و ماده غذایی پس از مدتی فاسد و غیر قابل مصرف می گردید، به تدریج روشهای مختلفی برای نگهداری برخی از مواد پیدا ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(1):