- گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و ارائه و کنفرانس و پاورپوینت و سمینار و نمونه سوال ارائه و کنفرانس و سمینار
توجه : توجه :چنانکه نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید یا اینکه از طریق مرورگر دیگری مثلا موزیلا یا گوگل کروم وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید ، همه فایلهای سایت قابل دریافت اند ، پس اگر نتوانستید مجددا ساعاتی دیگر وارد سایت شوید توجه :قیمتهای گذاشته شده در این سایت بسیار ارزان تر از سایر سایتها است دلیلش هم اینکه شما فقط هزینه نگهداری فایلها و سایت را می پردازید توجه : کلیه فایلها فقط جهت افزایش دانستنی ها و کمک در ارائه مطالب درسی میباشند توجه مهم : هیچ گونه فایل پایان نامه ای در این سایت برای فروش وجود ندارد بدلیل قانون جدید ممنوعیت آن توسط وزارت علوم

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی

گزارش کاراموزی فراورده های گوشتی ، با فرمت قابل ویرایش ورد 135 صفحه كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان فهرست مطالب : فصل اول : مقدمه و كليات    1     بخش اول : گوشت     1 بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان     4 بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون    & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو

گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو ، با فرمت قابل ویرایش ورد 133 صفحه   فهرست مطالب : عنوان                                        صفحه تاريخچه                        ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,148 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 264 صفحه گزارش کامل برای رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط کارآموزی کارخانه روغن نباتی جهان ، همراه با تصاویر دستگاه ها فهرست و بخشی از عناوین و متن : فصل اول : مقدمه روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی

گزارش کامل کاراموزی كارخانه قند آبكوه برای رشته صنایع غذایی  با فرمت ورد ،315 صفحه ، دارای فهرست ، دارای صفحه بندی ، منظم و مرتب ، با فونت B Zar ، اندازه 15 ، کاملترین گزارش کاراموزی در کارخانه قند   تاريخچة كارخانه قند: مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و راه اندازي و به ظرفيت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكي داده شده و ساختمانها اعم از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,250 تومان

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ،  بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word  ،  تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم توجه : فونت B Zar را پس از خرید در فایل ورد تنظیم کنید چون گزارش با این فونت نوشته شده است و شماره سایز ان هم روی 13 بگذارید ، البته خود فایل اینگونه است ، اگر در کامپیوتر شما نبود ، اینکار را انجام دهید توجه : کلیه تنظیمات مثل فصل بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,098 تومان

ارائه برای درس تكنولوژي قند

ارائه تكنولوژي قند ، فرمت pdf  ، تعداد 26 صفحه ، با بک گراند جالب(طرح پاورپوینتی ) چند تا عنوان جهت اشنایی با متن : چغندر قند تعاريف و اصطلاحات خواص فيزيكي ساكارز حلاليت ساکارز فعاليت نوري ساكارز ويسكوزيته تأثير عوامل مختلف بر ساكارز فرايند چغندر قند وتيراژ سوتيراژ يا كشش (Draft) تصفيه شربت فرايند تصفيه شربت اواپراسيون كريستاليزاسيون سانتريفوژ توليد قند   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

ارائه : صنعت اسانسگيري

ارائه : صنعت اسانسگيري ، فرمت PDF  ، تعداد صفحات 37 صفحه ، فایل pdf  جهت کنفرانس مناسب است چونکه مثل پاورپوینت بک گراند زیبایی داره چند تا عنوان از فایل : مواد طبیعی گیاهی مواد ثانویه اسانس تاریخچه  استفاده از اسانسها طبقه بندی اسانسها خصوصیات ترکیبات تفاوت روغن معطر با معمولی کاربردها نکات مهم روش های استخراج     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان

موضوع سمينار رشته صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن 30 صفحه اسلاید ، دارای جداول و نمودارهای زیاد   عناوین : مقدمه : تعريف آرد سويا براساس انواع آن: محصولي كه پس از استحصال روغن از لوبياي روغني (سويا)وآسياب كردن باقيمانده بدست مي آيد.( DFSF ) محصولي است كه از آسياب كردن دانه كامل سوياي خام بدست مي آيد( RSF ) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,310 تومان

سمینار برای صنایع غذایی : فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی

سمینار برای صنایع غذایی : فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UFاولترافیلتراسیون ، فرمت ورد 27 صفحه بخشی از متن و عناوین : تاریخچه : تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,260 تومان

ارائه تولید رب گوجه فرنگی برای رشته صنایع غذایی

ارائه تولید رب گوجه فرنگی ، ورد 7 صفحه یک گزارش کوتاه و جمع و جور برای ارائه است ، اگر برای گزارش کاراموزی و یا گزارشکار بازدید می خواهید چندین تا گزارش متفاوت در همین رابطه در سایت است به ارشیو رجوع کنید   عناوین : مقدمه رب گوجه فرنگی عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف

ارائه : عرقیات گیاهی معطر برای رشته صنایع غذایی

ارائه : عرقیات گیاهی معطر برای رشته صنایع غذایی ، ورد 7 صفحه   مقدمه نظام صنعت نوشابه سازي در ایران بر اساس نفوذ شرکتهاي تولید عصاره و کارتل هاي بزرگ و پر توان نوشابه سازي شکل گیري شده است . این محصول که یکی از نشانه هاي نفوذ غرب در کلیه شئون اجتماعی و اقتصادي ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمایندگان داخلی این کمپانی ها جایگزین نوشا به هاي مقوي محلی شده تا جائی که در پاره اي از خا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

ارائه : غنی سازی مواد غذایی

ارائه : غنی سازی مواد غذایی ، ورد 5 صفحه   غنی سازی مواد غذایی با تغییر شیوه زندگی و گرایش روزافزون مردم به سمت غذاهای فرآوری شده و همچنین عدم رعایت تنوع در استفاده از گروههای مختلف مواد غذایی، نگرانی ها در مورد بروز بیماری های ناشی از کمبود ویتامین ها و مواد معدنی در حال افزایش می باشد.درصد چشمگیری از جمعیت جهان از کمبود ویتامین ها و مواد معدنی که معمولاً ریزمغذی ها نامیده می شوند رنج می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 441 تومان 40% تخفیف

ارائه : پوشش هاي خوراكي برای صنایع غذایی

ارائه : پوشش هاي خوراكي برای صنایع غذایی ، ورد 7 صفحه   پوشش هاي خوراكي اين پوشش ها لايه هاي نازكي از مواد هستند كه سدي در مقابل انتقال رطوبت- اكسيژن و مواد حل شده در غذا ايجاد مي كنند و مي توانند توسط مصرف كننده خورده شوند. كاهش عمده در كيفيت و كميت ميوه جات تازه بين برداشت و مصرف رخ مي دهد. با فهم بهتر فرايند تنفس ميوه جات تازه چندين تكنيك براي افزايش قابليت ماندگاري وجود دارد. انبار اتم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف

ارائه تولید پروتئین سویا برای صنایع غذایی

ارائه تولید پروتئین سویا برای صنایع غذایی ، ورد 7 صفحه عناوین : مقدمه : سویا به عنوان یک منبع سرشار از پروتئین نقش مفیدی در تغذیه و رژیم غذایی سالم دارد. در این مطلب به تشریح خط تولید پروتئین سویا می پردازیم و روش تولید پروتئین سویا را بیان می نماییم. تولید ایزوله و کنسانتره سویا را در این مطلب تشریح نموده تولید انواع پروتئین سویا توليد کنسانتره سويا : فرايند شستشو با الكل آبي : فرايند اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان

ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی

ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی ، ورد 6 صفحه عناوین : مقدمه : حلوا ارده غذایی بسیار مقوی است که مصرف آن بیشتر به صورت صبحانه‌است و مواد تشکیل دهنده آن عبارت‌اند از: کنجد، شکر، تخم مرغ، هل و چوبک. در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته می‌شود و بصورت مایع می‌باشد استفاده می‌شود. در این مطلب به تشریح خط تولید حلوا ارده یا حلوا شکری می پردازیم و روش تول ...

توضیحات بیشتر - دانلود 735 تومان 588 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(3):